Menu

144 Album met familiefoto's van de familie Janson-Hallet

 
144 Album met familiefoto's van de familie Janson-Hallet
Datering 1924 - 1925
Omvang 22 bladzijden met 171 foto's
 
 
 
Beelddocumenten Familiefoto's. Foto1&2: Lucien, de moeder van Suzanne, Paul, vader Max Hallet en de hond Puppy; foto2: Paul, Max Hallet en Lucien; foto4: Lucien; foto5&6: Lucien en Paul; foto7: Paul; foto8: Puppy, de moeder van Suzanne, Lucien en Paul: foto9: Lucien, Suzanne Hallet en Paul in de tuin en de omgeving van villa Grande Espinette in Lansrode (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1-3: de moeder van Suzanne met baby Claudine en met Lucien; foto4: het gezin Janson-Hallet; foto5: Pouce, Guitou en Jacque Levy-Morelle; foto6: Suzanne Hallet en baby Claudine; foto7-9: Lucien, Claire, Henri Levy-Morelle, Jacqueline en Paul in de tuin en de omgeving van villa Grande Espinette in Lansrode (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1&4: Suzanne Janson-Hallet; foto2: Paul Janson; foto3: Suzanne, Paul en Emile; foto5&6: "Le tennis" met Emile (2de van rechts) (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1: Henri (Levy-Morelle), Jean-Claude (Heilporn), Lucien, Paul, BM Janson; foto3: Suzanne, en BM Janson; foto4: Lucien, Jean-Claude en Henri; foto5: Lucien; foto6: Jean-Claude Heilporn, Paul; foto7: Jacqueline, Lucien, Jean-Claude; foto8: Jacqueline, Paul, Jean-Claude en Lucien (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1&3: Lucien en Paul; foto2: Pierre, Yvonne en Claire Janson; foto4:Pierre, Yvonne en Claire Janson; foto5: Claire en Lucien; foto6: Paul, Lucien en Suzanne Hallet; foto7&8&9: gezin Georges en Yvette Janson en kinderen Pierre en Claire (diverse afmetingen)
Familiefoto's met Lucien en Paul (zie ook 710756, foto 1&3)
Familiefoto's met Pierre, Yvonne en Claire Janson (echtgenote en kinderen van Georges Janson), Jacques Levy-Morelle en zijn kinderen Jacqu en Henri; foto8: Villa Bagatelle; foto9: Emile, Rico, Robert (Kirkpatrick), André (De Meulemeester), Paul en Jacques; foto10: Paul-Emile en kleinkinderen en André De Meulemeester en Rico (diverse afmetingen)
Familiefoto's met grootmoeder Timberman, de kinderen Lucien en Paul Janson, Henri Levy-Morelle, en de kinderoppas in de tuin en omgeving van Villa Grande Espinette in Lansrode (diverse afmetingen)
Familiefoto's van de kleinkinderen Janson, o.a. met hoedjes (foto5) en op de fiets (foto9) (diverse afmetingen)
Georges Duhamel en zijn kinderen Jean en Bernard en de kinderen Janson (Lucien en Paul) op het strand van Westende (diverse afmetingen)
Familiefoto's voornamelijk van de kinderen, genomen in hun vakantieverblijf in Chooz (diverse afmetingen)
Familiefoto's met Paul en Suzanne en hun kinderen Lucien en Emile en van zijn broer Georges en zijn echtgenote Yvonne en hun kinderen Claire en Pierre (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Voornamelijk met Emile en zijn pasgeboren dochter Claudine en met Claire Janson (foto 4-7), Pouce Janson (foto 10&11), Laure Janson (foto9), en met nonkel Léon Delange en zijn zoon Jacques (foto12) (diverse afmetingen)
Familiefoto's genomen in de tuin en de omgeving van de villa Grande Espinette in Lansrode. De kinderen Lucien en Paul Janson met hun grootouders Max en mevrouw Hallet (foto1-4; 6); groepsfoto van de kleinkinderen Janson (foto7-8) (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1: Yvonne Janssen, Pouce Janson en Henri Levy-Morelle; foto2: Paul, Suzanne en Lucien; foto3: Robert Kirkpatrick, Paul-Emile en Marie Janson, Yvonne Janssen; foto4: Emile, Paul, Suzanne, Robert Kirkpatrick; foto5: Emile, Henri Simont, André De Meulemeester (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1: Suzanne, Paul-Emile Janson, Jacques Levy-Morelle, papa en mama Hallet (foto in Zoute); foto2: tante Madeleine, Suzanne, Lucien en Paul (foto in tuin van villa Grande Espinette in Lansrode); foto3: groepsfoto tijdens picknick; foto4: Suzanne en Emile in Thuin (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1&2: Lucien en Paul Janson; foto3: Emile Janson en zijn kinderen Lucien en Paul; foto4&5: Suzanne, Emile en hun kinderen Lucien en Paul (diverse afmetingen)
Familiefoto's in de tuin en de omgeving van de villa waar ze verbleven. Met o.a. foto1: Emile Janson; foto5: Aline, Emile en Marcel (diverse afmetingen)
Foto's genomen aan het huis en in de tuin aan de Rue des Champs Elysées, begin 1925. Foto1: achtergevel met de vensters van de bureau en de eetkamer; foto2: Lucien en Paul in januari; foto3: Lucien in maart met speelgoed; foto4: Lucien in januari; foto5: Emile en zijn zonen Lucien en Paul in januari (diverse afmetingen)
Familiefoto's. Foto1: Paul Janson; foto2: Lucien Janson; foto3: Lucien en grootvader Max Hallet; foto4: Paul en grootvader Max Hallet (foto's in tuin van villa Grande Espinette in Lansrode) (diverse afmetingen)
Familiefoto's genomen op het strand van Westende (foto's 2-4 en 6-8); foto's van Claudine op de schoot van grootmoeder Hallet en van Suzanne (foto 1&5) (diverse afmetingen)
Familiefoto's genomen in en rond villa Grande Espinette in Lansrode. Claudine op de leeftijd van 3 maand met grootmoeder Hallet, grootvader Hallet, broertjes Lucien en Paul Janson; Suzanne en haar ouders en kinderen (foto4&6), het gezin Emile en Suzanne Janson-Hallet (foto8) (diverse afmetingen)
Familiefoto's genomen in hun vakantieverblijf in Chooz. Foto1&2: Suzanne en Claudine (3 maand); foto3&4: echtgenote Kirkpatrick en haar kinderen en Suzanne Hallet en haar kinderen; foto5: Kirkpatrick en Simont; foto6: Claudine; foto7: de kinderen Kirkpatrick en Janson (diverse afmetingen)
Persistente url https://hdl.handle.net/21.12117/12629564