Menu

013 Album met foto's van activiteiten van het CLSB - Coördinatiecentrum voor Liberaal Socio-cultureel Beleid, 1988-1990

013 Album met foto's van activiteiten van het CLSB - Coördinatiecentrum voor Liberaal Socio-cultureel Beleid, 1988-1990

 
013 Album met foto's van activiteiten van het CLSB - Coördinatiecentrum voor Liberaal Socio-cultureel Beleid, 1988-1990
Datering 31/05/1988 - 25/04/1990
Omvang 67 foto's
 
 
 
Beelddocumenten CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met sprekers Freddy Neyts (links) en Frans Grootjans (voorzitter van het colloquium) (h: 120 mm, b: 170 mm)
Enkele deelnemers aan het CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met o.a. Piet Van Roe (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Walter Grootaers (Bond van Onafhankelijke Muzikanten)(h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Toon Brouwers (Beton) (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Studiedag "Een cultuurbeleid voor de jaren '90", georganiseerd in het Hoger Instituut der Kempen in Geel i.s.m. de PVV-Jongeren arrondissement Turnhout en onder voorzitterschap van Eddy Frans - zicht op de deelnemers met o.a. Iris Van Riet, Juul Hannes (1ste rij) en Simonne Claes-Van Waes (4de rij) (h: 100 mm, b: 150 mm)
CLSB Studiedag "Een cultuurbeleid voor de jaren '90", georganiseerd in het Hoger Instituut der Kempen in Geel onder voorzitterschap van Eddy Frans en met slottoespraak door Gemeenschapsminister van Cultuur Patrick Dewael (h: 100 mm, b: 150 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck - panel2 (vlnr): Pieter De Bie, Staf Lauwerijsen, Annemie Neyts-Uyttebroeck en Bauke Colpaert (h: 125 mm, b: 178 mm)
Diverse foto's van de deelnemers aan het CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel, met o.a. Hugo Meert (foto5) (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique onder voorzitterschap van Hugo Meert en met een debat waaraan o.a. Gerd De Ley deelnam (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique onder voorzitterschap van Hugo Meert en met een debat waaraan o.a. Jos Omblets (kunstenaar en journalist) deelnam (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck - panel1 (vlnr): Marcel Boon, Josée Lehon, Annemie Neyts-Uyttebroeck, Tony Vaelen en Ludo Frateur (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck en als panellid o.a. Peter De Bie (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck en als panellid o.a. B. Colpaert (h: 125 mm, b: 178 mm)
Enkele deelnemers aan het CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met o.a. Johan Opdebeeck (2de van rechts) (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Jari Demeulemeester (Directeur AB podiumkunsten) (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Fons Devogelaere (kunstschilder) (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Studiedag "Een cultuurbeleid voor de jaren '90", georganiseerd in het Hoger Instituut der Kempen in Geel onder voorzitterschap van Eddy Frans, het panel met vlnr: Jan Lauwers, Eddy Frans, Eric Anthonis en Jan Van Haverbeke (h: 100 mm, b: 150 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck en als panellid o.a. Marcel Boon (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck en als panellid o.a. Josée Lehon (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck en als panellid o.a. Staf Lauwerijsen (h: 125 mm, b: 178 mm)
Diverse foto's van de deelnemers aan de CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel onder voorzitterschap van Frans Grootjans - het panel en zicht op de zaal (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met sprekers Carlo Gepts (links) en Geert Versnick (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met Frans Grootjans (voorzitter van het colloquium) en Cas Goossens (rechts) (h: 120 mm, b: 170 mm)
Enkele deelnemers aan het CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met o.a. Siegfried Bracke (vooraan) en Georges Vandenborre (foto2)(h: 120 mm, b: 170 mm)
Enkele deelnemers aan het CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met o.a. Marc Van Poucke (2de rij) en Dirk Verhofstadt en Fons Mouling (foto2) (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique onder voorzitterschap van Hugo Meert. Onder initiatief van André Monteyne werd tijdens het colloquium een motie ter verdediging van Salmon Rushdie opgesteld en door de aanwezigen unaniem goedgekeurd (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Walter Strobbe (Culturele Centrale ACLVB) (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als panellid o.a. Clara Haesaert (dichteres) (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Johan Verminnen (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique onder voorzitterschap van Hugo Meert (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique onder voorzitterschap van Hugo Meert en met een debat waaraan o.a. Billy Wallijn (advocaat) deelnam (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Studiedag "Een cultuurbeleid voor de jaren '90", georganiseerd in het Hoger Instituut der Kempen in Geel, sfeerbeeld tijdens de receptie met vlnr: Jan Kerremans, Patrick Matthijs en Eddy Frans (h: 100 mm, b: 150 mm)
CLSB Studiedag "Gemeentelijk cultuurbeleid", georganiseerd in Landcommanderij 'Alden Biesen' onder voorzitterschap van Marc Similion - panel (vlnr): Piet Schiepers, Jos Daelman, Iris Van Riet, Marc Similion, Gilbert Van Baelen en Georges Vandenborre (h: 100 mm, b: 150 mm)
CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met sprekers Frans Grootjans (voorzitter van het colloquium) en Carlo Gepts (rechts) en (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met sprekers Dirk Verhofstadt (links) en Frans Grootjans (voorzitter colloquium) (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met sprekers André Denys en Freddy Neyts (h: 120 mm, b: 170 mm)
Enkele deelnemers aan het CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met o.a. Omer Grawet (1ste rij) en achter hem Dirk Verhofstadt (links) en Fons Mouling (rechts) (h: 120 mm, b: 170 mm)
Enkele sfeerbeelden van de standen van de liberale sociaal-culturele organisaties op Happening '88 in het kader van de campagne "Vlaanderen Leeft", georganiseerd in het Congrescentrum & Floraliënpaleis in Gent (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB-colloquium over "De toekomst van de BRT" in het I.P.C. in Brussel met sprekers Cas Goossens (links) en André De Moor (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Leo Goovaerts (Rijksinstituut voor Sociale Verzekeringen van Zelfstandigen) (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique onder voorzitterschap van Hugo Meert, vraag vanuit het publiek (h: 120 mm, b: 170 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique onder voorzitterschap van Hugo Meert en met een debat waaraan o.a. Patrick Matthijs deelnam (h: 170 mm, b: 120 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck en als panellid o.a. Tony Vaelen (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB Studiedag "Kunst en Onderwijs" georganiseerd in DeSingel te Antwerpen onder voorzitterschap van Annemie Neyts-Uyttebroeck en als panellid o.a. Ludo Frateur (h: 125 mm, b: 178 mm)
CLSB Colloquium/Congres "Het statuut van de kunstenaar", georganiseerd in de Ancienne Belgique met als gastspreker o.a. Kamiel Pauwels (Spiraal-theaterproducties) (h: 170 mm, b: 120 mm)
Persistente url https://hdl.handle.net/21.12117/22834495