Menu

27 Album van Les Bons Vivants (Wetteren) bij de viering van het 165-jarig bestaan en de overhandiging van een nieuwe vlag op 22 juni 1969

27 Album van Les Bons Vivants (Wetteren) bij de viering van het 165-jarig bestaan en de overhandiging van een nieuwe vlag op 22 juni 1969

 
27 Album van Les Bons Vivants (Wetteren) bij de viering van het 165-jarig bestaan en de overhandiging van een nieuwe vlag op 22 juni 1969
Datering 22/06/1969
Omvang 37 foto's (h: 245 mm, b: 245 mm)
Opmerkingen Het album bevat foto's van de vlagoverhandiging door erevoorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde en de optocht door de straten van Wetteren.
 
 
 
Beelddocumenten Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Eerste bladzijden van het herinneringsalbum met opdracht aan voorzitter Maurice Bracke en handtekening van de bestuursleden (h: 245 mm, b: 245 mm)
Erevoorzitster Charlotte Lieabaert- Van de Velde ontvangt bloemen van voorzitter Maurice Bracke bij de overhandiging van een nieuwe vlag aan de Koninklijke Harmonie n.a.v. het 1965-jarig bestaan. Vlnr: Dokter Eugeen Van Cauteren, Charlotte Liebaert-Van de Velde, senator Debaere en Maurice Bracke (h: 170 mm, b: 230 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Vlnr: Maurice Bracke, senator Debaere, Charlotte Liebaert-Van de Velde, dokter Eugène Van Cauteren en Edgard Cornelis (h: 90 mm, b: 140 mm
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Met foto 1: vlnr Martha Stautemas-Bracke, Notaris Jacques Van Laeys, Albert De Cock, Eugène Van Cauteren, Charlotte Liebaert-Van de Velde, Maurice Bracke en Adolf Scheire; foto 2: o.a. Eugène Van Cauteren, Herman Verbaere, senator De Baere (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde, redevoering door Maurice Bracke. Vlnr: Dokter Eugeen Van Cauteren, Charlotte Liebaert-Van de Velde, senator Debaere, Maurice Bracke (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde met o.a. Albert De Cock (voorzitter van Broederhand II), Eugène Van Cauteren, Charlotte Liebaert-Van de Velde (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Edgard Cornelis, voorzitter van het Verbond der Liberale Mutualiteiten van Oost-Vlaanderen overhandigt eveneens een vlag aan Albert De Cock, voorzitter van Broederhand II. De stoet aan het woonhuis van Charlotte Liebaert-Van de Velde waar de vlaggen werden overhandigd (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Edgard Cornelis, voorzitter van het Verbond der Liberale Mutualiteiten van Oost-Vlaanderen overhandigt eveneens een vlag aan Albert De Cock, voorzitter van Broederhand II. De personaliteiten aan het woonhuis van Charlotte Liebaert-Van de Velde waar de vlaggen werden overhandigd (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Enkele sfeerbeelden van de stoet van de Koninklijke Harmonie door de straten van Wetteren (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Bloemenhulde aan het monument van de gesneuvelden door Charlotte Liebaert-Van de Velde (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Aankomst van de genodigden op het Felix Beernaertsplein in Wetteren (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Dirigent Gaston Devenijns bij de vorming van de stoet van de deelnemende liberale muziekmaatschappijen op het Felix Beernaertsplein te Wetteren(h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. De vlaggen van de deelnemende liberale muziekmaatschappijen (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Vorming van de stoet van de liberale muziekmaatschappijen op het Felix Beernaertsplein (h: 90 mm, b: 140 mm)
Foto van een PVV - vlag opgenomen in het album (h: 90 mm, b: 140 mm)
Viering van het 165-jarig bestaan met schenking van een nieuwe vlag door ere-voorzitster Charlotte Liebaert-Van de Velde. Optocht van de liberale muziekmaatschappijen en hun vlaggen door de straten van Wetteren (h: 90 mm, b: 140 mm)
Persistente url https://hdl.handle.net/21.12117/6449537